Un gand

marți, 10 mai 2011

Christos și modelul Bisericii

Compari tot ce se întâmplă in biserica ta cu tot ceea ce poruncit Dumnezeu!?

Noi când căutăm să zidim biserica trebuie să lăsăm la o parte înțelepciunea umană și să facem ceea ce ne-a poruncit Dumnezeu! Ce rost să ai muzică în biserică dacă nu ai gloria lui Dumnezeu?! Știți care este semnul bisericii lui Christos? Este focul lui Dumnezeu.

Diferența între biserici este în doctrină! Dacă te uiți la viețile oamenilor, vezi că iei își caută propriul interes. Dacă focul lui Dumnezeu nu este acolo la ce folos doctrinele?! Știți care este cel mai important lucru de care avem nevoie în bisericile noastre ? Gloria lui Dumnezeu – Focul lui Dumnezeu.

Noi nu suntem în stare ca și oameni să ajungem la inimile oamenilor. Noi trebuie să credem că vorbind, Dumnezeu va deschide acele inimi ale oamenilor. Și vom avea ungerea peste noi când vom vorbi și Dumnezeu va deschide inimile oamenilor! Viața creștină nu e doar predică este practică, trăire, viață!

Chiar dacă ai fi ultimul slujitor din Romania care ști adevărul dacă nu asculți de Dumnezeu, El te va lepăda!? Dacă încerci să faci mai mult pe placul soție decât lui Dumnezeu nu ești plăcut lui Dumnezeu! Nu putem lua ușor poruncile lui Dumnezeu! Noi trebuie să facem întocmai cum Domnul ne poruncește! A avea pace cu Dumnezeu este mai important decât a avea pace în casă! Este foarte important să ne creștem familia în teamă de Dumnezeu, în ascultare de Dumnezeu.

În Noul Testament nu este„ cine ascultă”, ci „vino și vezi”! „Vino și vezi”, și apoi „ascultă”! Vino în familia mea și vezi! În Noul Legământ spunem uitați-vă la mine! Urmează-mă pe mine că și eu îl urmez pe Christos! Aceasta înseamnă să fi conducător în Biserica lui Christos! Diavolul poate să predice mai bine decât voi! Diavolul are toată Biblia în mintea lui și totuși păcătuiește. Cum ști dacă Cuvântul lui Dumnezeu este în inima ta? Atunci când te păzește de păcat! E o mare diferență între a avea Cuvântul lui Dumnezeu în mintea ta cu al avea în inima ta.

Cui dă Dumnezeu modelul Bisericii? Unui om după inima lui Dumnezeu. De ce Dumnezeu nu a dat modelul lui Solomon? Pentru că inima lui Solomon nu era ca și a lui David! Dumnezeu se uită dacă ai inima curată, dacă inima ta a fost frântă. Oameni se uită la izbește privirea, dar Dumnezeu caută inima. Cum se face că avem atâția predicatori inteligenți dar cu atâtea păcate în viețile oamenilor?Pentru că au Scriptura doar în mintea lor! Doamne eu vreau să fiu un om după inima ta! Petru era un om simplu dar cu inima curată! Nivelul minții nu contează, puritatea și curăția din inima ta contează!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu