Un gand

luni, 9 mai 2011

Cel mai minunat lucru!

Cel mai minunat lucru este să știi că Dumnezeu este de partea noastră. Se poate să îl slujești pe Dumnezeu și El să nu fie cu tine?

Cel mai minunat lucru din lucrarea lui Isus era că Dumnezeu era alături de el. Noi suntem frații lui, iar El era ca și noi în toate lucrurile. Dacă vrem să zidim o clădire trebuie să îl vedem pe Isus ca și modelul nostru. El a fost ispitit ca și noi în toate lucrurile dar nu a păcătuit.

Noi putem beneficia de ungerea lui Dumnezeu! Dar deseori noi ne închidem ungerii lui Dumnezeu. Ungerea lui Dumnezeu este închisă prin necredință. Sunt multe feluri în care îți poți pierde ungerea. Mulți credincioși nu cred că necredința este un păcat important. Necredința împiedică ungerea. Dar ungerea care a fost peste Domnul Isus poate să fie si peste noi.

Isus căuta un loc mai retras, ca să asculte de Tatăl Său. Să afle ce dorește Tatăl de la El. Isus nu a depins de înțelepciunea umană. Știa că Tatăl știe cel mai bine cum să facă lucrarea. Isus știa că are un timp limitat pe acest pământ. Nu avea timp să meargă să facă ceea ce alții îi spuneau. Avea timp doar pentru voia Tatălui. Nu poți fi o binecuvântare acolo unde vrei, vei fi o binecuvântare acolo unde te trimite Dumnezeu! Dacă Dumnezeu mă trimite acolo… voi fi o binecuvântare.! Isus a depins de Tatal, mereu și mereu! Ce înseamnă să fi călăuzit de Duhul Sfânt? Eu sunt doar un martor, Duhul Sfânt este cel care conduce! De ce Duhul Sfânt ne împiedică să nu mergem în anumite locuri? Ce piedici le-a pus Duhul Sfânt? Duhul Sfânt este în controlul tău în complet? Duhul Sfânt este în controlul trupului meu? Totul în viața Domnului Isus sa întâmplat prin ungerea Duhului Sfânt. În viața ta poți să faci mai multe dacă mergi acolo unde vrea Dumnezeu. Dacă nu ești convins că Isus a fost ca și tine nu îl vei lua ca exemplu. Cel mai minunat lucru de pe pământ este să fi călăuzit de Duhul Sfânt. Când nu suntem sensibili la vocea Duhului Sfânt ratăm multe lucruri. Este posibil să ratezi ceva în viață pentru că nu ești sensibil la vocea Duhului Sfânt.

Trăiește ca să faci voia lui Dumnezeu, ascultă vocea Duhului Sfânt! Folosește puterea ca să faci bine altora nu ție. Scopul darurilor Duhului: când un rău țâșnete din mine, îi binecuvintează pe alții. Tot ceea ce ne dă Dumnezeu este și pentru ceilalți. Domnul Isus a trăit pentru alții. Tot ce a făcut, a făcut pentru alți . Duhul Sfânt nu va căuta decât săi ajute pe alții! Așa cum Tatăl M-a trimis pe mine așa vă trimit și Eu. Nu cere nimic pentru tine. Doamne învață-ne cum să ne rugăm! Ști cine cere pentru el ? - Fiul risipitor. Doamne învață-ne cum să ne rugăm! Roagă-te pentru putere!Roagă-te pentru alți nu pentru tine. Duhul Domnului este peste mine pentru ce ? să vindec, să eliberez, să propovăduiesc evanghelia – toate pentru alții! Dacă de azi înainte te hotărăști! Doamne nu mai vreau nimic pentru mine însumi! Doamne vreau ca eu să fiu o binecuvântare pentru alții!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu